Sinterklaas
comment 1

6x sinterklaas inspiratie

6xsinterklaasinspiratiemettekst

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het 5 december! Tijd voor de laatste voorbereidingen voor pakjesavond. Dus hier voor jullie een verzameling van al onze sinterklaasrecepten, zodat je goed voorbereid aan deze mooie avond kan beginnen.

Zelf pepernoten bakken!

Zelf pepernoten maken !

Waar denk jij als eerst aan als je aan Sinterklaas denkt? Juist! Kruidnoten! En er is niets leukers dan met zijn alle zelf de kruidnoten te maken. Super gezellig en ze zijn nog eens lekker ook. Dit is een recept van vorig jaar en gebruiken wij al jaren!

Sinterklaas monchoutaart

img_1793bn

Dit taartje hebben we dit jaar gemaakt en we vinden hem zelf super lekker. De klassieke monchoutaart, maar dan met een twist. En die combinatie van kersen en speculaas past heel goed bij elkaar! Het leuke van deze taart: zonder pakje maar toch nét zo lekker!

Sinterklaasvlaai met met mandarijntjes en pepernoten

dscn4006bn

Dit is ons allerlaatste Sint-baksel van 2016 en is echt super lekker! We wilde heel graag weer een lekkere vlaai maken en dat is zeker gelukt! Wat betreft smaken echt een topper.

Pepernoten kwarktaart

Pepernotenkwarktaart

Dit is een receptje van vorig jaar die ook dit jaar super populair is! Wij vinden kwarktaarten altijd erg fijn om te maken, het is zo lekker makkelijk. En daarbij zijn kwarktaarten ook nog eens super fris! Aanrader dus!

Sinterklaastaart van fondant

dscn3948bn

Wil je echt helemaal over-the-top gaan? En een spectakeltaart neerzetten? Dan is dit je inspiratie! Met deze taart steel je altijd de show. En ze hoeven niet te weten hoor, dat het boetseren met fondant eigenlijk helemaal niet zo heel erg moeilijk is.

Snelle zoete Sinterklaas borrelhapjes

Snelle zoete Sinterklaas borrelhapjes

Toch niet zo’n zin om een hele taart in elkaar te flansen, maar wel opzoek naar iets lekkers? Dan is dit een prima recept! Super makkelijk, maar nét even wat gezelliger dan alleen losse pepernoten en schuimpjes.

En? Zijn jullie er al aan uit? Onze favoriet van alle sinterklaas-baksels: de sinterklaas vlaai. Alles wat wij maken vinden we zelf natuurlijk super lekker. Maar de sinterklaasvlaai piekt daar toch nét nog wat bovenuit. Dus als je echt niet kan kiezen, maak je gewoon die vlaai. Dan weet je zeker dat het goed komt.

Fijne pakjesavond!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

1 Comment

  1. De vlaai ziet er heerlijk uit dames! Toch zou ik gaan voor de Sinterklaas monchoutaart. Die lijkt mij echt perfect. Leuke variatie met de kersen onderop in plaats van op de taart. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.